Tjiho

Jag vaknade till liv alldeles för tidigt idag. 06.20 för att vara exakt. Låg kvar i sängen och verkligen försökte somna om men en timme senare utan resultat, så var det bara inse fakta, det går inte!! Istället gick jag upp och gav Lex mat och tog en liten promenad. Satte igång kaffebryggan så den fick stå och puttra sålänge, så det var klart sen när jag kom tillbaka. Perfekt!
Efter min härliga kopp kaffe drabbades jag av värsta magknipen. Nästan så att jag vek mig för att det gjorde så ont. Men istället för att lägga mig och ta det lugnt tog jag ett glas vatten, några djupa andetag och knatade iväg till gymmet. När jag kom dit och började köra så försvann magknipen på något magiskt sätt :)

Idag körde jag lite rygg. Stångrodd med brett grepp, latsdrag med v.handtag, sittande rodd i maskin, ryggresningar med 10kgs platta, cabelcross för baksida axlar superset en övning för latsen, typ som pushdowns i cablen, fast med raka armar. Och så avslutade jag med 45 minuter på bandet i raskt tempo.

Den här veckan har träningen flytit på riktigt bra, den enda muskelgrupp jag inte har kört är bröst. Det känns också bra att jag har kört en stunds promenad efter varje styrketräningspass. Man vill ju hinna med och köra förbränningsträning på morgonen också, så därför passar det bra o köra allt i ett svep så har man det gjort.

Nu har jag planerat att ha i allafall två vilodagar, kanske tre, om jag inte får jätte lust att gå ner och köra på söndag..

Uäk. hungrig som fan nu. See you later.


storm!!!

Tror ni det blåser lite eller när det ser ut så här utanför dörren!?





Helt galet!!!!

Jag såg detta när jag var påväg till gymmet för att köra lite benträning. Jag körde 4 övningar och sedan gick jag i 45 minuter på bandet! Det kändes helt okej. Ben är dock inte min favorit o köra på morgonen. Men de e smällar man får ta ;)

Nu ska jag gå och sminka mig och käka frukost, sen väntas arbete!

Blås inte bort nu ;) Hej då!

Bic'n'tric

Yo!
Dagens pass: Biceps & Triceps, samt 45 minuter powerwalk på bandet. Där brände jag bort ca 370kcal, och tog mig så långt som 4,7 km, i mestadels uppförsbacke. Jag körde bara två övningar för armarna men fem set och med tunga vikter. Sittande bicepscurl och stående pushdowns med stång.

Har precis fått i mig frukosten för dagen som bestod av en smoothie gjord på 1 portion vaniljprotein, 15g havregryn, lite linfrön, samt 1 banan, 1dl lättmjölk och 1dl vatten..
Till lunch har jag matlåda innehållande 1 kycklingfilé och ris, till det kommer jag ha lite vitlökssås, för smakens skull! :)
Sen blir det nog nån proteindrink och lite nötter till mellanmål.





 

Å så va de måndag igen...

Dagen bjöd på sovmorgon fram till 11. Sen var duracellkaninen igång igen, med att rensa ogräs i trädgården, städa huset, och träna. Axlar och mage stod på schemat, samt 30 minuter powerwalk på bandet. Det kändes skit bra o träna!!! och det kändes som att det behövdes efter helgens bravader ;) Haha!

Grillkvällen hos carina i lördags var supertrevlig! Det var god mat och mycket trevligt sällskap. Jag avnjöt en bit entrecote med potatisgratäng, hot bea och sallad. Samt viss alkoholhaltig dryck.. haha, kanske aningen för mycket då jag inte mådde särskillt bra i söndags. ( yeees en hel dag förstörd ;) ) Kan ju bero på att jag inte är särskillt van med att dricka heller, eller kanske en kombination av dessa två faktorer! Kvällen slutade iallafall med ett svettigt danspass nere på kvarterskrogen!  Tack för en trevlig kväll tjejer!


Veckan som gått..

Tja!
Vilken seg vecka det har varit.
Jag har bara tränat ett pass axlar, bröst och triceps samt 45 minuters powerwalk och det var i tisdags tror jag. Sen har jag kännt mig alldelles trött och seg och prioterat annat, så mer träning blev det inte av tyvärr.
Det känns som att jag håller på och dra på mig någon typ av förkylning, men jag vill verkligen inte bli sjuk så jag har proppat i mig vitaminer och mat, trots att jag inte kännt mig hungrig. För ikväll blir det nämligen grillkväll hos carina! Det har varit planerat i ett par veckor nu så jag får bli sjuk imorn om det är så! Ikväll ska jag ha kul, och kanske lite alkohol kan råda bot på problemet!!!?? ;) haha.. vi får se!!!

Ett positivt besked den här veckan är att jag klarade godkänt i matte-kursen jag läste! Wohoo :D Det kändes som att det skulle gå käpprätt åt helvete när jag skrev det nationella provet men ack så fel man kan ha! Klarade godkänt precis :)
Så det är jag jävligt nöjd me! Vad nästa projekt blir att klara av får vi se... Kanske att få lite pli på lillskruttan!? :D <3




Nu ska jag gå och äta lite lunch, sen blir det nog en liten powernap så jag är pigg ikväll!!! Ha en bra dag allihopa :)Kram!

 


Viva la vida

Godmorgon alla glada!
Jag har varit vaken sedan klockan 6 ;)
Dixie fick för sig o göra otyg, att tugga kabel. Försökte somna om men det gick inge vidare! Istället gick jag upp o käka lite gröt, och nu sitter jag o dricker kaffe, och inväntar ett rygg/biceps - pass. Men först tänkte jag skriva lite här och ta en promenad med Lex.

Jag hade vila ifrån gymmet både tisdag och onsdag. I tisdags morse var jag ute på 1h-prommenad med Lex. Sedan efter jobbet på kvällen så drog alla tjejerna till alvik och hälsade på Lancõme, för invigning/kick off för nya tropic summer.
Förutom information om alla nyheter så bjöds det på laxsallad, foccacia, kaffe och drink. Och sen så fick vi en liten gåva när det var slut :)

I onsdags var jag ledig. Då kände jag mig som värsta duracellkaninen hela morgonen. Först gick jag ut på en 45-minuters promenad, sen så städade jag hela huset, tvättade, diskade, gick till centrum en sväng. Sen tänkte jag att jag skulle gå o köra ben, men det slutade med en till promenad istället på ungefär 1h o 30 min tillsammans med Fredrik och Lex.

Igår morse var jag på gymmet och körde ben, vader och mage. Först benpress följt av utfall med hantlar, vadpress, benspark, liggande lårcurl och magmaskin. Körde mellan 10-12 repetitioner med lagom tunga vikter. Avslutade passet med 40 minuter på bandet, gick i 20 minuter, sprang i 20 minuter.

Nu börjar det närma sig ryggträning... Ska bara ta en sväng me Lex först!
Ha en fin dag ;)
Poss


Panic!!!

Gårdagens kvällsprommis avslutades på ett härligt sätt, eller nej, rent ut sagt i panik. 
Det började med att jag och C tog en runda ute i österskär och tittade på alla fina villor. Vi gick i ungefär en timme, kanske lite till, i ett härligt raskt tempo. När vi nästan var hemma igen möttes vi upp av F som hade Lex med sig. C lämnade oss och jag hakade på dem.  Vi släppte Lex lös på det vanliga stället och så bestämmer vi oss för att vända. I samma stund får han upp något spår och sedan ser inte vi susen av honom på nästan en halvtimme. 
Vi sprang runt och letade och ropade, ringde runt till kompisar som kom och hjälpte till. Tillslut så hittar F honom en bra bit bort. Då har han fått upp något jävligt intressant spår ( troligtvis svin...) och hade inte ens en tanke på att komma tillbaka eller ens lyssna på våra rop. Han hade nosen i backen och var helt inne i sin grej. Helt galet.
Men hur som helst så fick vi tag i honom tillslut, men usch vilken klump man fick i magen. Detta va inte okej! Fy!




 


Söndag..

Vädret idag har varit helkonstigt, ena stunden så är det sol och blå himmel och sedan bara slår det om till gått och regn. Jag förstår ingenting :P Men det är väl sånt där typiskt vårväder som man brukar säga. Dessutom så har det blåst rätt mycket så det är ju inte särskillt varmt heller... aja... Man får väl drömma lite istället...




Var på gymmet med F och pumpade lite axlar! Riktigt härligt måste jag säga. Det var ett tag sedan dom fick sig en rejäl omgång! Vi körde sittande hantelpressar, framåtlutande hantel flyes, flyes i maskin, hantellyft åt sidan, hantelyft åt sidan med en sving framåt, samt hantelyft framåt. Sedan körde F lite shrugz och då gick jag och körde lite mage, det vart 5 set varav 2 drop set.

Ska snart ut och gå kvällspromenad med Cathrine.... Hoppas att solen håller sig kvar en stund till och att vi slipper regn!

Bajjbajj




Lång-ledigt...

Halloj!
Jag var ledig både igår och hela den här helgen. Skönt med lite långledigt faktiskt. Trist bara att det ekar i plånboken, annars hade det suttit fint med en shoppingrunda! Konstigt fenomen det där egentligen, så fort man har pengar och ska shoppa så finns det ingenting man vill ha, sen när man är pank och inte kan shoppa då hittar man massa skoj.
Just nu skulle jag vilja ha lite nya vår/sommar kläder och skor. Men det får vänta tyvärr! :P 

Igår räknade jag nationelltprov i mattematik B. Det gick inge vidare tyvärr. Men vi får se vad resultatet säger om några dagar. Man kan ju alltid hoppas :)
På kvällen åkte jag och Dixie hem till min familj  där jag fick avnjuta lite middag - grillad fläskkarré, klyftpotatis och tsatsiki. Mums!

Imorse var Cathrine här. Jag sminkade henne inför bröllopet som hon ska gå på lite senare idag. Vi körde samma make som jag lade på henne för nån vecka sen, och det blev himla bra faktiskt. Jag hoppas att hon också tyckte det.
Annars så har jag bara glidit runt i mysdressen och småpysslat här hemma. Började lite smått med att sy upp ett par gardniner som jag vill ha i vardagsrummet/köket med märkte ganska snart att det var värsta jätteprojektet som kommer ta flera timmar, eftersom det är 4 st längder som ska sys upp samt att jag inte har någon sy-maskin... Men en längd gjorde jag i allafall.. haha!
Jag har inget planerat för kvällen heller, vi får se vad som händer. 

Nu ska jag iallafall roa mig med att kolla lite bloggar å sånt en stund.
Hare fint! Hej!




Ben/ vader/mage och rygg/biceps

Tjaa!!

Var å körde ben, vader och mage i onsdags morse. Körde tre övningar för benen, djupa knäböj i smithen, utfall i smithen och den såkallade " gynstolen" Sedan körde jag 4 set sittande vadpress och 4 set mage.

Avslutade med 30 minuter kardio
Trappmaskin 10 min
cykel 10 min
crosstrainer 10min
________________
ca. 285kcal

Igår körde jag rygg och biceps. Startade med latsdrag, ökade på vikten stegvis till max 50kg, då körde jag ett dropset med halva vikten ungefär. Sen körde jag stångrodd med rak stång, sittande rodd i maskin och lite ryggresningar med en 10 kgs platta. 

och så avslutade jag med 30 minuter på crosstrainern...


Det har inte blivit särskillt mycket långa promenader för min del nu den senaste tiden, jag har prioriterat gymträningen vilket jag också kommer fortsätta med!!! Det är därför jag kör kardio en stund efter varje pass!!! 






Bröst, axlar & triceps

Igår var jag på gymmet en sväng innan jobbet. Körde ett pass bröst, axlar och triceps.
Slängde om i ordningen lite grann jämfört med förra veckan för att variera mig lite.
Började med axelpress med hantlar, sedan baksida i cablen, och lite dropset med hantelflyes åt sidan.
Därefter gick jag på brösten, körde några set hantelpress på plan bänk, supersetat med vanliga armhävningar, så många jag bara orkade... Först på tårna och sen dom allra sista på knäna.
Sedan var det triceps tur..Då körde jag lika dant som för brösten, men övningarna var skallkrossarn med Z-stång och dips mot en bänk. Avslutade passet med lite intervallträning på bandet. Gick 5 min, jogga 10, sprang 5, jogga 5, gick 5....


Både igår och idag har jag försökt tänka på kosten, då jag ätit från nyttiga källor, lite i taget och med kortare mellanrum.
Det är ju så man ska äta för att hålla ämnesomsättningen i rullning och slippa känna sig vrålhungrig... men på senaste tiden kan jag tyvärr inte medge att jag varit så punktlig och duktig med maten... Men så är det ibland ;)


Välkommen hem Dixie

I fredags var vi och hämtade en liten syrra till Lex, fick namnet Dixie.
Här har ni henne på bild :)
VÄLKOMMEN HEM ÄLSKLINGS TJEJEN!
   


RSS 2.0