Rygg och Biceps

Tja! Var och körde rygg och biceps för ett tag sedan! Grymt nice :) Körde några basövningar som marklyft och hantelrodd, sen blev det även sittrodd, latsdrag och ryggresningar. Körde bara två övningar för biccarna, för det känns som att dom hängde med i ryggträningen rätt bra ändå..
Körde inte överdrivet tugnt, men inte jättelätt heller, men satsade ordentligt på att få kontakt!!
Jag avslutade passet med 30 minuter på crosstrainern!!!


One hour

Tjena!
Idag blev det en timmes kardio på gymmet innan frukost. Valde att gå och springa på bandet och lade upp det såhär;
5min - gång
5min - jogg
5min - spring
5min -jogg
5min - gång
5min - jogg
5min - spring
5min -  jogg
20 min - gång
Lyckades ta mig ungefär 8 km och brände straxt över 560 kcal! Hejjja!

Nu är det dags för efterlängtad frukost :D Tjingeling!

söndagspartajj :)

Tjoho! Jag har spenderat kvällen hemma hos Nicklas och Cathrine. Vi käkade grillad fläskfilé óch potatiskroketter till middag och så gjorde jag en provsminkning på C, inför ett  bröllop som hon ska på om ett par veckor. Det blev en lila make-up, som hon passade jätte bra i och som kommer passa jättebra ihop med hennes tunika/klänning!

Innan jag åkte hem till dom, så var jag en stund på gymmet. Värmde upp på cykel i 11 minuter, sen vart det LÄTTA Ben :) (har ju inte kört det på jag vet inte hur länge...)

Djupa friböj
20 x 20kg
15 x 40kg
12 x 50kg (x2)

Benpress
15 x 50kg
12 x 90kg (x2)

Vadpress
3x12

Benspark
3x12

Liggande lårcurl
3x12

Mage i maskin
4x15

Avslutade med en kvart på cykeln och en stund i solariet!


Nu är jag tokigt trött!! Ska stänga ner datorn och sjunka ner i sängen och fortsätta kolla på Philip å Fredrik en stund, inna John Blund kommer och tar mig..

God natt!

Lördag :)

Hellu!!
Idag har det varit en riktigt härlig dag, med sol och värme!
Vaknade av en hungrig och kissnödig hund imorse vid halv 9 och bestämde mig för att gå upp och göra stackarn lycklig igen. Det blev en 45-minutersrunda, och efter det en tallrik gröt. I tankarna hade jag planerat ett benpass, men innan jag hann göra slag i saken ringde Carina och fråga om jag skulle med och fika. Jag vek mig för en stund och tänkte att jag kunde ta träningen någon timme senare, vi skulle ju "bara" ta en fika...
Det var bara det att det där "bara" resulterade i både fika, gaddning (för carinas del), lunch, och en promenad med hunden. Sedan var klockan såpass mycket att jag var tvungen att åka iväg till syrran som firade sin 20-årsdag idag. Så TYVÄRR blev det ingen benträning för mig idag..Först kändes ju det väldigt illa...Men sedan kom jag på att jag inte ska tänka sådär. Jág måste få kunna vara lite spontan ibland! Det kommer ju trots allt en dag imorgon också!!! :)
Min present till syrran blev ett jätte fint smyckeskrin och det klassiska presentkortet på systembolaget!! :D


Nehe...Tröttma infaller sig....
Nu ska jag gå å Zzzussa! Sweet dreamZzZzzzzzzzz...


Addicted to the gym...

Jag fick typ panik när jag kollade mig i spegeln förrut idag. Kände mig helt pösig ock blek. och tråkig. 
Beslöt mig för att ta tag i saken, dvs knalla till gymmet och fixa nytt kort. Jag skulle inte klara en dag till utan att bryta ihop,kändes det som. Jag har hållit upp alldelles för länge nu, och det känns både i kropp och knopp!!!
Nej nu är det dags att komma igång, och bli sig själv igen. Jag måste erkänna, jag älskar verkligen att träna!

Jag ska börja köra styrketräning tre tagar i vecka från och med idag. Kör igång med aningen lättare vikter än vanligt, för att minimera skaderisken och för att ge musklerna en chans o vakna till liv igen.

Dagens pass började med uppvärmning på crosstrainern 10 minuter sedan lite bröst, axlar och triceps
Bröstpress i maskin 1x15, 3x12
Axelpress i maskin, 1x15, 3x12
Hantellyft åt sidan 4x12
Baksida axlar i maskin 4x12
Triceps pushdowns med rep 4x12
Hantelyft framåt 3x12
Baksida axlar i cablen 3x12
Sidolyft i maskin 3x12
Avslutade med lite lätt Kardio på crosstrainern i 20 minuter.


Feels good to be back on track ;)
Nu ska jag ta och fixa lite middag!


OMG!

Jag hittade världens gulligaste dikt bland alla gamla sparade dokument i datorn. 

2004 - 08 - 20


 

Gräsänka...

Vilken härlig morgon!!! Solsken, fin blå himmel och vindstilla! Det kan ju knappast bli bättre!
Lex och jag har fått vår vanliga morgonprommis på 45 minuter, gröten ligger i magen, kaffet puttrar i bryggarn, och i högtalarna spelas just nu "Mayhem" på hög volym.. Det ända som känns trist är att man blir gräsänka några dagar..
Men det är lugnt. Jag ska passa på att umgås med vänner och gå på 20-års kalas hos syster <3  Shit alltså, älskade lillayster har blivit så stor. Heeelt galet.

(Min 20-årsdag, för över två år sedan)


Jag och Carina pratade om att gå lånprommis ikväll men vi får se hur det blir. Det skulle ju vara skönt. I alla fall om det här vädret håller i sig. Vi snackade även om att kanske färga hennes hår, eller slinga det med rött, typ som jag hade det i underhåret på bilden ovanför, fast aningen mörkare... Skulle nog se apnice ut ....


Nej, nu jag fixa en schysst playlist, gå och lägga någon trevlig make och dricka lite kaffe latte :)
Ha de fint alla glada, Smack*


Temptation...

Nu har jag äntligen provat nya magnum temptation, efter några veckors suktande. Det var när jag såg reklamen igår kväll för typ sjuttioelfte gången som jag bestämde mig för att testa den idag. Haha
Och var den god då? yes! Det var den. Om man gillar kola, choklad och vanilj så  rekomenderar jag den lätt ;) Perfekt storlek och allt. Kanske aningen dyr. 




Gym!!!

Var på gymmet i täby igår med F. Men vi körde inte tillsammans. Jag körde axlar, rygg och mage och han körde ben.
Eftersom jag inte kommer iväg så ofta till gymmet så känns det som att jag vill priotera dessa musklegrupper :) Eftersom deär roligast att köra enligt mej!! Hursomhelst så var det grymt härligt att få komma till gymmet! Har träningsvärk idag!!!

Har börjat gå en ny runda med Lex som tar nästan precis 45 minuter, och nu är det riktigt härligt att gå ut med honom, för vi har köpt ett nytt halsband som sitter bade runt nosen och nacken, och om han drar, så dras nosen ner och han blir irriterad. Vilket gör att han inte drar lika mycket. SKIT bra!!



Nu måste jag gå till jobbet! Har en härlig jobbhelg framför mig!! Weeho :)

*schmack*


Full rulle

Tja!
Jag har varit ledig i fyra dagar nu! Riktigt härligt har det varit, och tur med vädret har vi haft.
På långfredagen åkte vi till Lex gamla uppfödare Malin & David och hällsa på! Där var det full rulle med alla små minigrisar. 12 små valpar var dom.

Det var svårt att åka ifrån dessa små monster... så jäkla söta...
      


På påskafton var vi hos Nicklas och Cathrine. Där grillade vi, gick på promenad och åt blåbärspaj.
I söndags var vi hemma hos min mamma och pappa och åt påskmat, och idag var vi hemma hos "svärföräldrarna" och åt påskmat.
Nu känns det typ som att jag rullar fram :D
Men det hör väl påsken till ;)

Imorn börjar allvaret igen! haha
ciaaao <3


Yihoo

När älskling kom hem från jobbet igår frågade han om jag ville följa med och träna. Självklart hakade jag på. Vi plockade upp Sebbe också, sen åkte vi till ett av täbys lite mer hardcore gym och pumpade armar.
Det var väldigt kul att få komma iväg o träna, det var ju ett tag sen känns det som..

<3



Sen kom Petra hit. Vi gick ut på en kvällspromenad i lugnt tempo ungefär en timme. Det var väldigt trevligt! :)

Imorse var jag ute på en femtiominuters promenad!
Snart ska jag iväg till jobbet.
Nu ska jag dricka min kaffe latte o fixa håret.

Tjingeling!

"Ledig"

Jag vaknade runt halv åtta och såg att det var sol och blå himmel, upp som blixten, på med kläderna, och sedan ut på en långprommis. Var ute och gick i nästan 1h och 30 minuter, i ett härligt men ganska raskt tempo.

När jag kom hem dammsög jag hela huset (Känns som att det är mer av en vana nu, då Lex hårar så förskräckligt)
Och så har jag fixat lite tvätt, diskat och plockat. Sådana där tråkiga saker som måste göras...

Mitt i hela faderullan började det lukta bränt, och då märkte jag att diskmaskinen lagt av. Det är fullt med vatten i som inte vill sugas bort :( Så jäkla typiskt.
Men imorn kommer det en kille o kollar på det, så vi får hoppas att han kan fixa det, annars får vi reklamera. Den är ju trots allt bara 8 månader gammal...

Efter allt det här + matteräknande så känner jag mig helt trött i huvudet. Funderar på om jag ska gå och ta mig en liten powernap så att jag är pigg sen när Petra kommer!






Hallå!

Vilken härlig helg det har varit. Fint väder, sol och värme. Nu känns det som att våren äntligen är här.
Men jag vågar inte hoppas på för mycket, vädret är ju helkonstigt här i sverige. Ena dagen är det svinkallt och snö, andra dagen är det som värsta sommardagen.Men dom har tagit bort gruset på vägarna här i området och bara det är ju positivt. Det blir en helt annan känsla att gå, när man är ute och går :) Härligt, härlgt.

Träningsbiten går rent sagt åt helvete just nu, på grund av att jag inte har nåt gymkort. Jag är så sugen på att gå dit och köra tung styrketräning och  några svettiga konditionspass, så att jag vet inte vad. Måste fixa det där...

Imorgon är jag ledig. Det ska bli väldigt skönt, då jag arbetat sex dagar denna vecka. Då ska jag plugga lite matte, städa, handla och eventuellt träffa min gamla bästis Petra. Vi var väldigt nära kompisar under högstadietiden, men nu har det blivit allt mer sällan att vi ses, så det ska bli jätte kul..

Nu ska jag krypa ner i soffan och glo på TV en stund innan läggdags!

Godnatt!



Makeupkurs Lancõmê

Jag och carina var på makeup kurs hos Lancõme igår. Det var en man som höll i kursen, men jag kan ju inte påstå att han var särskillt manlig.. Men rolig och duktig, det var han!! Vi fick oss en grundlig genomgång av alla makeup produkter från märket, samt lägga olika maker på varnann... Jätte kul, verkligen :)





Dock
blev det Ingen träning för mig igår. Inte ens nån långpromenad :(

Men Idag är jag ledig från jobbet.. (Min enda lediga dag denna vecka)
Så jag startade dagen med en 70-minuters promenad med Lex. Det var soligt och fint, men lite blåsigt.

Mitt fina träningschema
jag gjorde kommer förmodligen spricka... För att mitt gymkort lyckats gå ut!! =(
Så vi får se hur jag gör. Jag menar det är ju ett tag kvar tills lönen kommer... =/ Får väl köra promenader och hemmaträning så länge hahah! För det lär man ju bli biff av? njaa...

Nog för nu.. ha de fint

RSS 2.0