Rygg, baksida axlar & biceps

Veckans första pass avklarat, somsagt körde jag rygg, baksida axlar och triceps. Startade med latsdrag, där efter sittande rodd följt av baksidaaxlar i makin, samt cabelcross. Avslutade med superset, ryggresningar och bicepscurl med rakstång, och 10 minuter på crosstrainer.

Det kändes riktigt nice att träna!
Hade rammstein på full volym i lurarna, körde intensivt. Fick en svidande känsla i musklerna... nice nice :)

Dagens mål:
Frukost : 1 dl havregryn, linfrön, banan, och proteinshake
Mellis: 250g lättkesella, 100g bär, 2dl mjölk
Lunch: 180g kyckling, 50g ris, sallad

Efter jobbet ska jag hem till moster Heléne som fyller år! Hon sa att hon skulle bjuda på frukt och glass, så jag får väl nöja mig med lite frukt till middag. Kanske kan slänga i mig någon bar eller nåt innan...Får se hur pass hungrig jag är!

Nu ska jag till jobbet, tjingeling


Söndag...

...och ännu en vecka avlklarad!

Jag har varit ledig i helgen.
Igår var jag i centrum med mamma och pappa och shoppade lite. Det blev ingeting för mig tråkigt nog, men pappa fick sig ett par nya löparskor med en häftig stegräknare som man placerar under sulan, och kopplar till ipoden. Det var lite tufft tycker jag :)
Sen var det kalas hos Bert som fyllde år. Där bjöds det på jätte mumsig hemgjord smörgåstårta och bullar. 
Sen gjorde jag kycklingwook med äggnudlar till middag lite senare på kvällen.
Egentligen hade vi på jobbet planerat käka middag ihop, men eftersom värdinnans barn blev sjuk fick vi ställa in och skjuta på det till någon annan gång. =(


Nu är jag riktigt sugen på att komma igång med träningen på riktigt igen, måste föröka få in lite rutiner!
Jag har bestämt mig för att göra om i tränings schemat och gå ner på tre dagar styrka per vecka och kanske en till två konditionspass beroende på hur mycket jag har lust att vara på gymmet. Men minst tre gånger i vecka iallafall ;)
Dag 1: Rygg, Baksida axlar, Biceps
Dag 2: Ben, Vader, Mage
Dag 3: Bröst, Axlar, Triceps
Vi får se om det blir bra, ska ge det ett försök i några veckor!

Hej så länge! ;)


Hej, hej, hemskt mycket hej!

Vaknade klockan 6.07 imorse av att solen sken in i rummet, så att det blev ljust. Det kändes lite väl tidigt att gå upp redan då, så jag satte på mig min fina ögonbindel och somnade gott igen. Vaknade nästa gång när klockan ringde kvart i åtta.
Då åt jag en liten portion gröt gjord på 1/2dl havregryn, lite linfrön och pumpafrön, nån dl blåbär, och en vanilj-proteinshake. Eftersom jag snart ska gå till gymmet och köra bröst, axlar och triceps, så vill jag inte äta för mycket innan. Då äter jag hellre mer efter passet i så fall..
Efter frullen tog jag o miniprinsen en promenad.

Var tvungen att fota honom igår innan läggdags... jävla livsnjutare :D




Jag var på gymmet igår morse och körde mage,korsrygg, och 40 minuter crosstrainer. Det kändes himla bra att vara där, och jag fick lust att träna mer!
Ser jag en nedförsbacke i denna berg- och dalbana tro? ;) Man kan ju alltid hoppas! :)


Jag tog ett par kort på min blomma jag har ståendes i köksfönstret.
Såhär såg den ut när det började snöa igen härom dagen. Helt vettskrämd.


och så här såg den ut idag. Snyft.




Nu ska jag dricka upp mitt green tea och pallra mig till gymmet. Ha en skön dag!


Sorry!

Dålig på att uppdatera, jag vet...
Förra veckans träning resulterade i två helkropps pass med styrketräning och ett konditionspass på 40 minuter.. Och några morgonpromenader givetvis...

I fredags var jag och fixade mina naglar på salong tillsammans med Cathrine.. Det blev väldigt fint tycker jag. Det blev nagelförstärkning med gele och fransk manikyr. 

Bjuder på en bild med kass kvalitet ( tagen med mobilkamera)



Efter vi hade gjort naglarna så åkte vi hem och käka pizza :)

I lördags när jag slutat, tog jag fredrik o lex en promenad på en golfbana.
När lex släpps lös blir han helt galen och kutar runt som om det vore sista gången. Det ser så jävla roligt ut. Den roligaste synen den här gången var när han satte sig mitt på greenen med en pinne i mun och klubba. Det är ju nästan så man skäms.. haha!
Till lördagsmiddag käkade vi kött med rösti, bea, sallad, och ciabatta med bredbar feta. :) och på kvällen tittade vi på filmen "thirteen"....Den var väldigt tragisk...

Idag har jag varit ute på morgonprommis i 50 minuter och pluggat matte. Får se hur det blir med träningen idag. Först o främst måste jag gå och handla lite småsaker på ica.. Och städa undan lite här hemma...  =/

Hej så länge!







 


Träningspasset :)

Idag var det bara att köra igenom hela kroppen kände jag.
Värmde upp fem minuter på crosstrainern, sedan startade jag uppifrån axlarna och arbetade mig neråt. Med alla muskelgrupper. Det blev därför många superset. Nästan som att köra cirkelträning, fast med fokus på en muskelgrupp och  ett par/tre olika övningar i taget... Ett härligt tempo fick jag upp iallafall :)
Avslutade med fem minuter som lite nervarvning på crosstrainern.

Det var väldigt skönt att komma till gymmet måste jag säga. Hoppas känslan håller i sig :)

Idag har jag ätit en smoothie till frukost, bönsallad till lunch, kesoröra (med linfön, pumpafrön och banan) till mellis och snart tänkte jag börja med middagen som blir färsk fiberpasta och kycklingröra. Gjord på lite cremefraise tomat och örter, rödlök och paprika...
 
Ikväll ska jag kolla på efterlyst!! :)


Spring

Nu är väl ändå våren på väg att komma!? Blå himmel, sol och fågelsång.
Blev så glad när jag vaknade imorse att jag var tvungen att gå upp och ut på en långprommis med lillen. Vi var ute och gick nästan precis i en timme. Det var så himla skönt. Hoppas det här håller i sig nu och att det blir varmare! :)

Idag är det plugga som gäller, har lite kvar som måste bli klart idag, annars kommer det ligga och vänta på mig till helgen. Det är lika bra att räkna det som ska vara klart, så slipper man gå o tänka på det sen.
Tänkte gå till gymmet en sväng också runt 14-tiden. Ska nog köra igenom dom flesta muskelgrupperna lite lätt, då jag faktiskt inte tränat nånting på över en vecka. Vi får se hur jag lägger upp passet.

Nu ska jag surpla lite kaffe och sedan återvända till studierna.


Sunshine baby

Tänk va lite sol kan göra med humöret :D
Det tackar vi för ;)
Slutade jobbet klockan 17 idag och hann därför med och få se en glimt av solen och en 35 minuters prommis med lex innan mörkret började smyga sig på... Det var verkligen jätte skönt... Fåglarna kvittrade lite glatt  till och med :)



Hej alla glada!

Duggregn, leriga diken och grus på vägarna var vad dagens morgonprommenad hade att bjuda på. Tog bara en runda på 35 minuter.. Jag var mer sugen på att gå hem och äta min gröt och dricka lite varmt grönt te... 

Ceasarsalladen som jag skulle ha till lunch igår står kvar i kylskåpet och väntar på mig idag istället. Carina drog med mig att käka lunch ute istället och jag var ju inte speciellt svår övertalad... Man tackar ju inte nej till lite trevligt sällskap heller!!!  Gårdagens lunch blev istället en nachotallrik :)   Middagen höll jag dock fast vid..  sallad...

Lunch:                                     Middag:
     

Nu är det nog dags att skruva upp volymen på högtalarna, njuta av coldplays härliga låtar och gå o ta en dusch! 



Bla bla bla

Det finns säkert många andra, precis som jag, som ibland tappat lusten på att träna totalt.
Jag var nästan helt säker på att jag fått tillbaka lusten helt för några veckor sen och bestämde mig för att jag skulle börja köra stenhårt fram till sommaren. Men så bara på ett klick förvann den. Nu ha jag haft en vilovecka som för mig faktiskt brukar hjälpa. Vilket det gjort även denna gång. Men nu har jag bestämt mig för att inte gå in för hårt o bara tänka på träning, för det är då jag lessnar. Jag ska försöka köra lite mer lagom. Om det nu går.
Onsdag och fredag har jag planerat köra styrketräning, sen blir det morgonpromenader i stort sett varje dag.

Idag var vi ute och gick i 50 minuter efter mitt morgonkaffe. Det tycker jag är ganska lagom. Snart blir det min kvarg- och bärsmoohtie till frukost, ceasarsallad till lunch, keso blandat med valnötter, banan, linfrön o pumpafrön till mellis, och någon typ av sallad till middag.,.. Funderar på o göra en bönsallad...

Nu blev jag hungrig av allt matsnack... Lika bra och göra nåt åt det ;)

Ha de fint :)


Zombie

Good morning, folks.

Vaknade av att F:s mobil plingade hysteriskt klockan halv sju. Bestämde mig för att gå upp nån halvtimme senare eftersom jag inte kunde somna om. Käkade lite gröt och en kopp kaffe, sen räknade jag klart matten, som jag nu en timme senare är helt klar med för denna vecka. Mycket skönt måste jag säga...

Men eftersom jag inte brukar gå upp sååå tidigt, och eftersom matten gör mig helt trött i hjärnan så känner jag mig just nu som en zZzombie. Fast hunden behöver gå ut och jag måste dusha och tvätta håret innan jobbet, så det känns helt onödigt att gå lägga sig igen... Dessutom skulle jag behöva vika den där tråkiga tvätthögen som bara blir större och större för varje dag. Och dammsuga. Och plocka iordning disken...Usch va skönt det var när man bodde hemma egentligen... När mamma fixade allt det där..:D

Äcsh... Nu få det vara slutklagat för idag! Piss påre   


En naturlig peeling

Hallå!
Igår var jag trött och seg och helt omotiverad till att gå och träna. Jag var på väg men precis när jag skulle gå kom jag och tänka på hur mycket folk det skulle vara där, och då ångrade jag mig direkt. Varför gå dit o trängas... Mellan 17-19 är väl dom flesta där skulle jag tro...
Istället tappade jag upp ett varmt skumbad, gjorde hårinpackning, peelade ansikte och kropp, rakade benen, smörjde in mig med brun utan sol, och målade nageltipparna rosa. En total makeover skulle man kunna säga. Nej jag längtar inte efter sommar ;)

Imorse vaknade jag upp av att det var så ljust. Yes tänkte jag, sooool. Men icke. Marken var täckt av snö och himlen sådär härligt ljusgrå. Att det aldrig tar slut?
Bestämde mig i alla fall för o ta en längprommis med lillkillen. Var ute och gick i en timme. På tillbaka vägen var det motvind, och snöflingorna var såna där minisar som blåste rätt i ansiktet som tusen nålar. Det kan man kalla en naturlig peeling... Väl hemma igen väntade en varmdusch och grötfrukost och snart ska jag gå till jobbet, men först ska jag göra iordning matlåda, kyckling & sallad.

Ha en bra dag! Kram


En suddig bild på mina naglar...

Tja!

Jag gick upp runt halv åtta imorse och satte igång med matten direkt efter jag gett lex mat och druckit upp en proteinshake. (Vi var på gymgrossistens butik inne i stan i fredags där vi köpte nytt protein från scitec. Den är gången blev det en med vaniljsmak. Rätt god faktiskt, att både dricka för sig självt och ha i gröten :)
Sedan räknade jag lite, och gick ut på en kvartspromenad med Lex...
När jag kom hem igen monterade jag på lite kaffe, som jag drack svart innan jag knallade iväg till gymmet för att gå min morgonprommis. Hade ingen lust att gå ute idag...
Jag gick på bandet i 1h, lite drygt 6km. och brände ungefär 345kcal... Därefter var det gärnet hem till min efterlängtade grötfrukost! Till lunch testade jag att göra en ny grej. Fyllde kyckling med mozarella, basturökt skinka och soltorkade tomater. mmmmm ;) Det blev riktigt saftigt, saltit och gott. Till detta åt jag sallad..

Funderade på om jag skulle gå till gymmet sen igen och köra lite styrketräning.. Fast just nu känner jag mig helt trött i kroppen och lite illamående... Så jag ska nog ta en liten nap snart och så får vi se sen helt enkelt...

Hare & kanin

30 minuter...

Idag var jag på gymmet.
Först solade jag i 30 minuter...
Sedan körde jag axlar i 30 minuter, strikt med lätta viter och många reps...
Sedan avslutade jag med 30 minuter på crosstrainen...

:)

Tusen sjöars land

Man skulle kunna tro att vi bor i tusen sjöars land. Det är blött och grått, det vita har töat bort. Man blir så glad och så sugen på att gå ut o promenera när det ser ut så här... Vilken pöl ska vi plaska i?



Min snygga morgonprommis outfit ..


Lex var verkligen SKITsnygg när vi kom hem ;)
  

Bjuder på gårdagens middag oxå. Testade att laga köttfärssås i min gjutgärnswookpanna, och det gick ju bra :)
 

Har precis käkat detta till lunch. Om en timme tänkte jag tralla till gymmet. Sen ikväll ska jag på Tony & Guy hårvårdskurs med Marie och Carina!

Obs, kissnödig hund!

Jag blev väckt av gnäll och rastlösa tassar och bestämde mig för att gå upp o göra charmtrollet lycklig.

  

Han fick en skopa torrfoder som jag blötte ner med en skvett vatten och ett ägg. Sen gick vi ut på en 30 minuters promenad. Han kissade sex gånger, och det var ju inte lite heller. Stackars, han måste vart jätte nödig :(

Nu ska jag ducha och äta lite frulle. Det blir en smörgås och smoothie ( 400 kcal) , för bananerna är slut, och då är det inge gott me gröt.. Sen väntas arbete och en brudmake :) Till lunch blir det rester från gårdagens middag!
Hej så länge!

Godmorgon, godmorgon

Måndag idag, härligt!!
Efter dagens portion morgonkaffe med en skvett minimjölk gick jag ut med grisen på en timmes morgonpromenad. Det var varken för kallt eller för varmt ute och jag fick upp ett härligt tempo som höll hela vägen. Lex var duktig idag! :)

10.00
Dagens frukost:
100g frysta bär
125g mager kvarg
1,5 dl minimjölk
+ multivitamin
Totalt: 180 kcal




PLUGGA MATTE!

13.00
Mellis
Havremacka med kaviar + kaffe
Totalt: 280 kcal

14.30
Lunch:
50g havregryn
1 mogen banan
1 dl minimjölk
Totalt: 285 kcal

TRÄNING -> RYGG, BAKSIDA AXLAR + 30min cardio

17.15
Afterwork:
Gainomax
Clementin
Totalt: 300 kcal

19.00
Middag:
Kyckling/grönsakswook med ägg nudlar + en gi macka
Totalt: ca 600 kcal (orka inte räkna exakt)

Under tillagning..


Färdigt...



21.00
Kvällsmål:
100g frysta bär
125g mager kvarg
1,5 dl minimjölk
Totalt: 180 kcal

Jag har lärt mig en sak om mig själv. Jag har inte tillräckligt med diciplin för att följa ett kostschema till punkt och pricka. Det är för tråligt!
Har därför ätit som jag "velat"  och räknat kalorier istället.
Idag har jag fått i mig ca 1825 kcal från bra mat. 

Kul och se bara...

Jag bara rullar fram...

Ätit lite för mycket skit både fre/lör så känner mig helt konstig i kroppen o skallen. lite seg, typ som en baksmälla...hehe!

Har varit ute o gått med Fredrik och Matte, och hundarna idag. Matte har en dobberman hona som Lex går väldigt bra ihop med!! Vi gick ute i skogen, ungefär en timme. Det var verkligen jätte skönt att få komma ut i det härliga vädret och röra på sig lite!!! Sen blir det mer förbrännningsträning kommande vecka vill jag lova. Känns inge bra de här :P

Har även varit på ikea en sväng idag, men det blev inte så mycket därifrån :S Fanns inge kul. Men däremot fick jag med mig ett par sjyssta hörlurar till min ipod ifrån pc-city ... Så nu behöver jag inte låna älsklings längre... :)

va ska jag göra nu då? Hm...
Borde gå till gymmet...
Borde....

RSS 2.0